PVR Spuitwerken

Latex behandeling

Transformatie van een woning met groene aanslag

Bij dit recente project werden we geconfronteerd met een unieke uitdaging: een woning met veel groene aanslag op het nieuwe stucwerk, dat nog nooit behandeld was met latex. Ons doel was niet alleen het uiterlijk van de woning te verbeteren, maar ook een duurzame oplossing te bieden voor het probleem.

  1. Reinigen van de gevels: De eerste stap was het grondig reinigen van alle gevels om de groene aanslag te verwijderen. Deze stap was cruciaal om een schone en effen basis te creëren voor de latexbehandeling.

  2. Aanbrengen van algen werende latex: Vervolgens hebben we twee lagen algen werende latex aangebracht. Deze speciale latex niet alleen verfraait het uiterlijk van de gevels, maar biedt ook langdurige bescherming tegen de groei van algen en mos.

  3. Kleurkeuze RAL 9016: Voor de kleur van de latex kozen we RAL 9016, een heldere en frisse tint die de woning een modern en vernieuwd aanzien gaf.

Het resultaat van het project was verbluffend. De voorheen met groene aanslag bedekte gevels waren getransformeerd in stralende, schone oppervlakken, wat de algehele uitstraling van de woning aanzienlijk verbeterde.

Vraag nu een offerte op maat aan!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

schilderwerk binnen