Over ons

PVR
Spuitwerken

Welkom bij PVR Spuitwerken, uw vertrouwde specialist in hoogwaardig spuitwerk. Als gevestigde naam in de schilderbranche, maken we deel uit van PVR Schilderwerken, dat al jarenlang bekend staat om zijn uitmuntende schilderwerk door heel Nederland.

Transformeer uw woning of bedrijfspand door PVR Spuitwerken

PVR Spuitwerken biedt meer dan alleen hoogwaardig schilderwerk. Wij excelleren in het spuiten van latex, een populaire keuze voor zowel binnen- als buitenruimtes. Onze vaardigheden reiken verder dan schilderwerk: we zijn bedreven in het reinigen, coaten en impregneren van dakpannen, evenals in het verzorgen van gevels – van reiniging en spuitwerk tot impregnatie. Ook het reinigen van straatwerk behoort tot onze specialiteiten.

Voor uitgebreide onderhoudsdiensten aan daken, gevels, schoorstenen en dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een volledig beeld van al onze diensten kunt u onze andere pagina’s raadplegen of neem direct contact op voor persoonlijk advies.

Transformeer uw woning of bedrijfspand vandaag nog!

Begin vandaag nog met het vernieuwen van uw woning of bedrijfspand. Contacteer PVR Spuitwerken voor een deskundige aanpak en schitterende resultaten.