PVR Spuitwerken

Project dakreinigen

Schitterende transformatie

Wij hebben een bijzonder project afgerond: de transformatie van een woning die een opvallende verandering heeft ondergaan. Ons werk omvatte verschillende stappen die elk bijdroegen aan een indrukwekkend eindresultaat:

  1. Dakreiniging: We begonnen met het reinigen van het dak, waarbij alle vuil en aanslag zorgvuldig werden verwijderd. Dit was essentieel om een schone basis te creëren voor de coating.

  2. Dak coaten in antraciet: Na de reiniging hebben we het dak twee keer gecoat in een stijlvolle antracietkleur. Deze kleurkeuze gaf het dak niet alleen een vernieuwde look, maar biedt ook extra bescherming tegen de elementen.

  3. Gevel coaten in RAL 9010: Vervolgens hebben we de gevels een frisse uitstraling gegeven door ze te coaten in RAL 9010. Deze lichte kleur verhelderde het hele exterieur van de woning en gaf het een eigentijdse touch.

  4. Onderband in RAL 7021: Als finishing touch hebben we de onderband van het huis in RAL 7021 gecoat. Deze donkergrijze tint creëerde een mooi contrast met de lichtere gevel, wat het algemene design complementeerde.

Het projectresultaat was verbluffend: een woning die zowel in stijl als in functie compleet getransformeerd is. Het verschil was duidelijk zichtbaar en zowel ons team als de klant waren uiterst tevreden met het eindresultaat.

project dakreinigen

Vraag nu een offerte op maat aan!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

schilderwerk binnen