PVR Spuitwerken

Project huis renovatie

Schitterende opknapbeurt van een woning

We hebben onlangs een mooi project afgerond waarbij we een woning een indrukwekkende opknapbeurt hebben gegeven. Het eindresultaat is een getransformeerde woning met een aanzienlijk vernieuwde uitstraling:

  1. Reiniging van dak en gevel: Ons team startte met het zorgvuldig reinigen van zowel het dak als de gevel. Deze stap was essentieel om een perfect schone basis te garanderen voor de volgende fases.

  2. Dakcoating in zwart: Na de reiniging hebben we het dak twee keer gecoat in een diepzwarte kleur. Deze keuze gaf het dak een krachtige en vernieuwde look, terwijl het ook extra bescherming biedt tegen de elementen.

  3. Gevelcoating in RAL 9016: Vervolgens brachten we een frisse RAL 9016 coating aan op de gevel. Deze lichte kleur heeft de algemene uitstraling van de woning verhelderd en gemoderniseerd.

  4. Onderband en kozijnen in RAL 7021: Een belangrijk detail was de onderband en de kozijnen, die we in RAL 7021 hebben gecoat. Deze donkergrijze tint creëerde een stijlvol contrast met de lichtere gevel, wat zorgde voor een harmonieus en afgewerkt uiterlijk.

huis renovatie

Vraag nu een offerte op maat aan!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

schilderwerk binnen